سایتی برای معرفی تورهای مسافرتی و گردشگری
نشست هم فکری بقائی با روسای انجمن های دوستی ایران و سایر کشورها

نشست هم فکری بقائی با روسای انجمن های دوستی ایران و سایر کشورها

به گزارش تور مسافرتی به نقل از ایسنا، در این جلسه که به میزبانی معاون امور بین الملل مجموعه گردشگری و فرهنگی عباس آباد و با حضور محمد صادق کریمی کیا، سرپرست معاونت مشارکت های اجتماعی برگزار گردید، سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن اشاره به اهمیت نقش آفرینی فعال و اثرگذار انجمن های دوستی در حفظ و تقویت روابط با سایر کشورها، بر ضرورت شناخت ظرفیتهای باارزش این نهاد جامعه مدنی و استفاده از آن برای پیشبرد دیپلماسی عمومی و فرهنگی کشور تأکید نمود.
نشست هم فکری بقائی با روسای انجمن های دوستی ایران و سایر کشورها سخنگوی وزارت امور خارجه همین طور آمادگی وزارت امور خارجه را جهت کمک به تسهیل فعالیتهای انجمن های دوستی اعلام نمود.
در این جلسه بعضی از روسا و اعضاء انجمن های دوستی، همچون انجمن دوستی ایران-تاجیکستان، ایران-آلمان، ایران- باژیک، ایران-مالزی، ایران-امارات، ایران-مجارستان، ایران-عمان، ایران-هند، ایران-ازبکستان، ایران-قزاقستان، ایران-فرانسه، ایران-بوسنی هرزگوین، ایران-کویت، دیدگاه ها و پیشنهادهای خودرا جهت استفاده بهینه از ظرفیت انجمن های دوستی جهت تقویت روابط مردم با مردم و پیشبرد اهداف دیپلماسی عمومی کشور بیان نمودند.

حرف آخر اینکه به گزارش تور مسافرتی به نقل از ایسنا، در این نشست که به میزبانی معاون امور بین الملل مجموعه گردشگری و فرهنگی عباس آباد و با حضور محمد صادق کریمی کیا، سرپرست معاونت مشارکت های اجتماعی برگزار گردید، سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن اشاره به اهمیت نقش آفرینی فعال و اثرگذار انجمن های دوستی در حفظ و تقویت روابط با سایر کشورها، بر لزوم شناخت ظرفیت های باارزش این نهاد جامعه مدنی و استفاده از آن برای پیشبرد دیپلماسی عمومی و فرهنگی کشور تاکید نمود. در این نشست برخی از روسا و اعضاء انجمن های دوستی، همچون انجمن دوستی ایران-تاجیکستان، ایران-آلمان، ایران- باژیک، ایران-مالزی، ایران-امارات، ایران-مجارستان، ایران-عمان، ایران-هند، ایران-ازبکستان، ایران-قزاقستان، ایران-فرانسه، ایران-بوسنی هرزگوین، ایران-کویت، دیدگاه ها و پیشنهادهای خودرا برای استفاده بهینه از ظرفیت انجمن های دوستی جهت تقویت روابط مردم با مردم و پیشبرد اهداف دیپلماسی عمومی کشور بیان نمودند.