سایتی برای معرفی تورهای مسافرتی و گردشگری
نمایشگاه زنگ آخر در نجف افتتاح شد

نمایشگاه زنگ آخر در نجف افتتاح شد

به گزارش تور مسافرتی به نقل از مهر، نمایشگاه «زنگ آخر» با تأکید بر پاسداشت یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، امروز شنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۵ با قرائت پیام سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در نجف اشرف افتتاح شد.
این رویداد فرهنگی ـ هنری با حضور مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اعضای شورای راهبردی این وزارتخانه، تعدادی از شخصیت های فرهنگی و مسؤلان عراقی، هنرمندان ایرانی و فعالین حوزه های خوشنویسی، نگارگری و عکاسی انجام شد و هم زمان با ایام اربعین حسینی، میزبان زائرین و علاقمندان به هنر متعهد خواهد بود.
در آئین افتتاح این نمایشگاه، پیام سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، قرائت شد.
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
برگزاری نمایشگاه «رگزنگ آخر» در نجف اشرف، مهلتی برای پاسداشت یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و روایت مظلومیت کودکانی است که قربانی جنگ و تجاوز شدند.
در این میان، وظیفه خود می دانم با نهایت احترام، از مرجعیت عالی قدر شیعه در نجف اشرف، بخصوص حضرت آیت الله العظمی سیدعلی حسینی سیستانی، به جهت نگاه انسانی، پدرانه و همدلانه نسبت به مردم ایران و خانواده های داغدار میناب، صمیمانه قدردانی کنم. این همراهی بار دیگر نشان داد که مرجعیت شیعه در لحظات دشوار، پناهگاه اخلاقی و معنوی مردمان این منطقه و مظهر کرامت، همدلی و مسئولیت انسانی است.
همچنین از حضرت آیت الله سیدجواد شهرستانی و مجموعه های فرهنگی همراه، بخصوص خانه هنر و اندیشه صریر، برای پیگیری ها، حمایت ها و اهتمام ارزشمندشان در پاسداشت یاد شهدای میناب سپاسگزارم.
«زنگ آخر» روایتی است برای ماندگار کردن نام کودکانی که رؤیاهایشان ناتمام ماند. هنر می تواند رنج را به حافظه و حافظه را به مسئولیت تبدیل کند.
امیدوارم این رویداد، نمادی دیگر از پیوند عمیق معنوی، فرهنگی و تاریخی دو ملت ایران و عراق و گامی در راه گسترش دوستی و همدلی میان آنان باشد.
گفتنی است نمایشگاه «زنگ آخر» با مشارکت انجمن صریر وابسته به بیت آیت الله سیدجواد شهرستانی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شده است. این نمایشگاه با سودجستن از آثار خوشنویسی، داستانهای تصویری و اسناد هنری در رابطه با فاجعه مدرسه شجره طیبه میناب، می کوشد ضمن زنده نگه داشتن یاد کودکان شهید این حادثه، ظرفیت هنر را در انتقال پیام صلح، عدالت، مسئولیت انسانی و انسجام فرهنگی میان ملت ها به نمایش بگذارد.

هنر می تواند رنج را به حافظه و حافظه را به مسئولیت تبدیل کند. امیدوار هستم این رویداد، نمادی دیگر از پیوند عمیق معنوی، فرهنگی و تاریخی دو ملت ایران و عراق و گامی در راه گسترش دوستی و همدلی میان آنان باشد.

منبع: