سایتی برای معرفی تورهای مسافرتی و گردشگری
شرایط پرداخت مجدد ارز مسافرتی در بانک ها، نرخ به روز شد

شرایط پرداخت مجدد ارز مسافرتی در بانک ها، نرخ به روز شد

تور مسافرتی: برگشت ارز مسافرتی به بانک ها با تغییری در نحوه پرداخت نسبت به قبل همراه نیست و فقط قیمت آن همسطح بازار شده است، یورو برای مسافران تا ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت خورده است.

به گزارش تور مسافرتی به نقل از ایسنا، از امروز (یکشنبه) پرداخت ارز مسافرتی بار دیگر در بانک ها آغاز شد؛ اما هم اکنون فقط در هفت شعبه بانک ملی این پرداخت انجام می گردد. اینکه ارز مسافرتی با چه شرایطی به متقاضیان تحویل می شود، پیگیری از شعب از این حکایت دارد که تغییری در نحوه پرداخت نسبت به قبل اتفاق نیفتاده و فقط نرخ متفاوت می باشد. بر این اساس هر مسافر فقط یک بار در سال می تواند از شعب بانک ارز مسافرتی دریافت کرده و سقف آن برای کشورها متفاوت است؛ به گونه ای که برای کشورهای همسایه و مشترک المنافع حداکثر ۵۰۰ یورو و برای سایر کشورها تا ۱۰۰۰ یورو به مسافر پرداخت خواهد شد. پرس و جو از شعب بانک ملی از این حکایت دارد که پرداخت دلار صورت نمی گیرد و فعلا فقط یورو است و نرخ آن بر مبنای نرخ اعلامی بانک مرکزی به صورت روزانه تعیین می شود، البته با نرخ بازار تفاوت چندانی نخواهد داشت؛ به گونه ای که امروز این ارز حدود ۱۴ هزار و ۷۰۰ تا ۱۴ هزار و ۸۰۰ قیمت گذاری شده و در بازار آزاد به حدود ۱۵ هزار تومان می رسد. مسافران می توانند حدود هفت روز پیش از سفر به شعب منتخب بانک ملی مراجعه نموده و درخواست دریافت ارز را اعلام کنند.

ارز مسافرتی از ابتدای سال جاری تابحال بارها دچار نوسان شده است؛ به صورتی که در ۲۰ فروردین و در سیاست جدید ارزی مسافران می توانستند با رجوع به شعب بانک ها حداکثر تا ۱۰۰۰ یورو دریافت کرده، اما نرخ آن حدود ۴۲۰۰ تومان در هر دلار و تا مرز ۵۰۰۰ تومان برای هر یورو بود. در ادامه و با عنایت به اختلاف قیمتی که با بازار آزاد وجود داشت و مسائلی که به وجود آمد، در بسته جدید ارزی، ارز مسافرتی به صرافی ها محول شد. از این رو صرافی ها می توانستند بر مبنای ارز خریداری شده به مسافران پاسخگو بوده و البته قیمت ها در مدت اخیر همسطح بازار آزاد بود.

اما همان گونه که در بسته جدید ارزی بانک ها هم فرصت عرضه ارز خدماتی داشتند، از امروز شعب بانک ملی(میرداماد، امام حسین، بازار، اسکان، مرکزی، هفتم تیر، استاد معین و کاشف) در این رابطه اقدام نمودند و بعید نیست که بزودی در سایر بانک ها هم رایج شود.