سایتی برای معرفی تورهای مسافرتی و گردشگری
جاده ابریشم امروز با حرکت گردشگران زنده خواهد شد

جاده ابریشم امروز با حرکت گردشگران زنده خواهد شد

به گزارش تور مسافرتی به نقل از مهر، نشست تخصصی ارتقاء همکاریهای گردشگری ایران و چین، عصر جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵، به میزبانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن و با حضور تعدادی از مقامات، فعالین و نمایندگان شرکتهای گردشگری دو کشور برگزار شد، نشستی با تأکید بر عبور از ظرفیتهای تاریخی و اشتراکات تمدنی ایران و چین به سمت همکاریهای عملیاتی، طراحی محصولات مشترک گردشگری و افزایش تبادل توریست میان دو کشور.
در این جلسه، طرفین ضمن اشاره به پیشینه روابط فرهنگی و تمدنی ایران و چین، مهم ترین موانع توسعه گردشگری دوجانبه را بررسی کردند و بر لزوم تقویت ارتباط میان آژانس ها و توراپراتورها، گسترش زیرساخت های خدماتی، معرفی هدفمند ظرفیتهای ایران در بازار چین و فراهم کردن زمینه اجرای برنامه های مشترک تاکید نمودند.

از میراث جاده ابریشم تا تعریف مجدد همکاریهای گردشگری

در ابتدای نشست، نعمتی، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن، با خوشامدگویی به حاضران، اظهار امیدواری کرد که این گردهمایی زمینه ساز ارتقاء روابط گردشگری دو کشور باشد.
وی گردشگری را پلی برای شناخت متقابل ملت ها دانست و تصریح کرد: سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، توسعه همکاریهای گردشگری را در شمار اولویت های خود قرار داده است.
در ادامه، رحمانی فضلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، ضمن اشاره به پیوندهای تاریخی دو کشور در راه جاده ابریشم، این راه کهن را فراتر از مسیر مبادله کالا و محصولات، بستری برای تعاملات فرهنگی، هنری، موسیقایی و انتقال آداب ورسوم ملت ها توصیف کرد.
وی فعالین گردشگری امروز را ادامه دهندگان نقش تاریخی کاروان داران دانست و ضمن اشاره به ظرفیت فناوری ها و امکانات نوین، بر امکان تقویت و تسریع پیوندهای مردمی و فرهنگی ایران و چین اصرار کرد.
سفیر ایران در چین همینطور با تکیه بر لزوم برنامه ریزی برای آینده روابط گردشگری، آمادگی برای رفع موانع، سازمان دهی مؤثرتر همکاری ها و افزایش سهم بازار چین از گردشگری ایران را مورد توجه قرار داد.
رحمانی فضلی ضمن اشاره به جنگ اخیر مقابل ایران، نقش چین در این مقطع را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: این جنگ بعانلی شد تا ما دوست و دشمن خویش را خوب بشناسیم. چین در این جنگ ثابت کرد دوست همدل، همراه و کمک کننده مردم ایران است.
وی با اعلان اینکه ایران و چین به دنبال صلح و امنیت در خاورمیانه و غرب آسیا هستند، اظهار نمود: از نگاه ایران، چین می تواند در دوره بعد از جنگ، نقشی مهم در بازسازی کشور ایفا کند.
رحمانی فضلی رفع موانع، بازآرایی سازوکارهای همکاری و تقویت مبادلات گردشگری را از الزامات سودجستن از ظرفیتهای موجود دانست.
در بخش دیگری از این جلسه، روزبه کردونی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پیام سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را قرائت کرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این پیام، پنجاه وپنجمین سال روابط دیپلماتیک ایران و چین را مجالی برای ارتقاء سطح همکاریهای دوجانبه و عبور از مرحله گفتگو به اقدام عملیاتی دانست و تصریح کرد: چین باید به یکی از مهم ترین شرکای گردشگری ایران تبدیل گردد، هدفی که تحقق آن، به مشارکت مستقیم و مؤثر آژانس ها و توراپراتورهای دو کشور وابسته است.
صالحی امیری با معرفی ایران به عنوان مقصدی اصیل، برخوردار از ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی و سرشار از تجربه های متنوع برای گردشگران چینی، بر لزوم طراحی سازوکارهایی اصرار کرد که این ظرفیت ها را به محصول گردشگری قابل عرضه در بازار چین تبدیل کند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در همین چارچوب، پنج پیشنهاد مشخص برای شروع مرحله عملیاتی همکاری ها ارایه کرد: تشکیل فوری «میز مشترک آژانس ها و توراپراتورهای ایران و چین»، طراحی و عرضه دست کم سه بسته اختصاصی سفر به ایران برای بازار چین، برگزاری تور آشناسازی ایران برای مدیران آژانس ها و خبرنگاران چینی، توسعه خدمات متناسب با نیاز گردشگران چینی همچون تامین راهنمایان چینی زبان و تسهیل خدمات پرداخت و تعیین اهداف کمّی و جدول زمانی مشخص برای اعزام گردشگران.
صالحی امیری در این پیام، معیار موفقیت نشست را فراتر از برگزاری جلسات و تبادل دیدگاه ها دانست و خاطرنشان کرد: نتیجه این جلسه نباید تنها گفتگو و تبادل کارت باشد.
وی با تکیه بر لزوم رسیدن به نتایج ملموس اضافه کرد: انتظارم اینست که نشست امروز به برنامه اقدام، بسته سفر، قرارداد و اعزام حقیقی توریست منتهی شود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جمع بندی این رویکرد، با پیوند دادن آینده گردشگری دو کشور به میراث مشترک جاده ابریشم، تصریح کرد: جاده ابریشم در گذشته با حرکت کاروان ها زنده بود و جاده ابریشم امروز با حرکت گردشگران زنده خواهد شد
نمایندگان شرکت ها و نهادهای گردشگری چین نیز در این جلسه، ضمن اعلام خشنودی از تجربه همکاری با ایران، از میهمان نوازی مردم کشورمان سخن گفتند و ایران را مقصدی برخوردار از ارزش افزوده بالا و ظرفیت سودآوری برای آژانس های گردشگری چین توصیف کردند.
آنان همینطور بر علاقه گردشگران چینی به سفر به ایران تاکید کردند و با این حال، برخی موانع موجود در راه توسعه این بازار را برشمردند، موانعی که از نگاه فعالین حاضر، نبود دفتر ترویج گردشگری ایران در پکن، بی ثباتی پروازها به دنبال جنگ و محدودیت در برگزاری تورهای آشناسازی را شامل می شود.
ایجاد دفتر نمایندگی یا ترویج گردشگری ایران در پکن، برگزاری رویدادهای معرفی مقصد برای رسانه ها و بلاگرهای چینی، اجرای تورهای آشناسازی، طراحی بسته های اختصاصی، استفاده از ظرفیت فرهنگ چای به عنوان یکی از زمینه های اشتراک فرهنگی دو کشور و برقراری پروازهای پایدار، همچون پیشنهادهای طرح شده از جانب نمایندگان صنعت گردشگری چین برای تقویت همکاریهای دوجانبه بود.
در ادامه نشست، روزبه کردونی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ضمن تقدیر از میزبانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و ضمن اشاره به گفت وگوهای انجام شده با وزیر، از امکان میزبانی گروهی از فعالین صنعت گردشگری چین در ایران اطلاع داد.
وی اعلام نمود: میتوان در آینده نزدیک میزبان بعضی از تورگردانان چینی بود، پیشنهادی که در صورت تحقق، می تواند زمینه آشنایی مستقیم فعالین بازار چین با ظرفیتهای گردشگری ایران و بررسی امکان طراحی و عرضه محصولات مشترک سفر را فراهم آورد.

به گزارش تور مسافرتی به نقل از مهر، نشست تخصصی ارتقاء همکاریهای گردشگری ایران و چین، عصر جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵، به میزبانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن و با حضور تعدادی از مقامات، فعالین و نمایندگان شرکتهای گردشگری دو کشور برگزار شد، نشستی با تأکید بر عبور از ظرفیتهای تاریخی و اشتراکات تمدنی ایران و چین به سمت همکاریهای عملیاتی، طراحی محصولات مشترک گردشگری و افزایش تبادل توریست میان دو کشور.در این جلسه، طرفین ضمن اشاره به پیشینه روابط فرهنگی و تمدنی ایران و چین، مهم ترین موانع توسعه گردشگری دوجانبه را بررسی کردند و بر لزوم تقویت ارتباط میان آژانس ها و توراپراتورها، گسترش زیرساخت های خدماتی، معرفی هدفمند ظرفیتهای ایران در بازار چین و فراهم کردن زمینه اجرای برنامه های مشترک تاکید نمودند. در ابتدای نشست، نعمتی، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن، با خوشامدگویی به حاضران، اظهار امیدواری کرد که این گردهمایی زمینه ساز ارتقاء روابط گردشگری دو کشور باشد.وی گردشگری را پلی برای شناخت متقابل ملت ها دانست و تصریح کرد: سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، توسعه همکاریهای گردشگری را در شمار اولویت های خود قرار داده است.در ادامه، رحمانی فضلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، ضمن اشاره به پیوندهای تاریخی دو کشور در راه جاده ابریشم، این راه کهن را فراتر از مسیر مبادله کالا و محصولات، بستری برای تعاملات فرهنگی، هنری، موسیقایی و انتقال آداب ورسوم ملت ها توصیف کرد.وی فعالین گردشگری امروز را ادامه دهندگان نقش تاریخی کاروان داران دانست و ضمن اشاره به ظرفیت فناوری ها و امکانات نوین، بر امکان تقویت و تسریع پیوندهای مردمی و فرهنگی ایران و چین اصرار کرد.سفیر ایران در چین همینطور با تکیه بر لزوم برنامه ریزی برای آینده روابط گردشگری، آمادگی برای رفع موانع، سازمان دهی مؤثرتر همکاری ها و افزایش سهم بازار چین از گردشگری ایران را مورد توجه قرار داد.رحمانی فضلی ضمن اشاره به جنگ اخیر مقابل ایران، نقش چین در این مقطع را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: این جنگ بعانلی شد تا ما دوست و دشمن خویش را خوب بشناسیم.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *